fbpx Wij selecteren mee jouw juiste M/V/X | Bataljong Overslaan en naar de inhoud gaan

Wij selecteren mee jouw juiste M/V/X

Bataljong gaat prat op een sterk beleid voor jonge inwoners. Als ledenorganisatie van steden en gemeenten bieden we daarom ondersteuning bij de selectie van nieuwe medewerkers: van jeugdconsulenten, over vrijetijdsambtenaren, programmatoren en communicatie- of participatie-experts, tot programmamanagers kindvriendelijkheid, enz. Met plezier leggen we onze expertise inzake breed jeugdbeleid in de schaal als extern lid van de jury. Kwalitatief lokaal beleid voor kinderen en jongeren begint bij de aanwerving van de juiste m/v/x.

 

Dienstverlening namens Bataljong

Deelname aan een selectiecommisie gebeurt altijd in naam van Bataljong. Jury’s behoren tot de dienstverlening van de organisatie en zijn opgenomen in de werktijd van onze medewerkers. Bataljong maakt indien nodig een contract op en factureert na afloop de gepresteerde uren en verplaatsingskosten aan het lokale bestuur. Het bestuur dient enkel nog de factuur te betalen en boeken. Om verplaatsingskosten te drukken, worden juryleden bij voorkeur gekozen op basis van hun woonplaats.

 

Coördinatie

Wil je een medewerker van Bataljong in de jury of heb je praktische vragen over ons afsprakenkader? Ilse Holvoet is het centrale aanspreekpunt.

 

Holvoet
Ilse
Vorming en procesbegeleiding
03 740 76 42

Contacteer ons

Bataljong vzw
Ossenmarkt 3
2000 Antwerpen
03/821.06.06
info@bataljong.be

Volg Bataljong