fbpx Plan het (meerjaren)plan | Bataljong Overslaan en naar de inhoud gaan

Plan het (meerjaren)plan

Home»Boost je kennis»Verkiezingen 2024»»Plan het (meerjaren)plan

Plan jouw (meerjaren)plan

Na de verkiezingen start de aanloop naar een nieuw meerjarenplan. Daar kan je zowel voor als na de verkiezingen al een impact op hebben. Hoe? Dat ontdek je in Plan het plan, jouw gids op weg naar een straf meerjarenplan.

Stap voor stap...

Dankzij het stappenplan (zie onderaan) vind je jouw weg langsheen verschillende belangrijke mijlpalen op de weg. In verschillende stappen leiden we jou een weg langsheen belangrijke mijlpalen. Het stappenplan bestaat uit acht stappen. Hieraan is een timing gekoppeld maar je kan er zeker ook op jouw eigen tempo mee aan de slag.

Per stap vind je extra info, tips en tricks of tools op de website. Op die manier wapenen we jou met voldoende handvaten om elke stap tot een goed einde te brengen. 

 

En er is meer! 
Bataljong organiseert verschillende vormingsmomenten die een meerwaarde kunnen bieden tijdens jouw traject. Denk bijvoorbeeld aan vormingen tijdens een netwerkmoment of de vormingstweedaagse maar ook aan een extra webinar of vragenmoment. Hou de vormingskalender in de gaten of kijk op tijd naar de nieuwtjes op de Plan het plan-website en blijf op de hoogte van (extra) aanbod naar aanleiding van Plan het plan.

Hulp gezocht? 
Leden van Bataljong kunnen natuurlijk ook altijd terecht bij de helpdesk van Bataljong (info@bataljong.be) voor vragen over de verkiezingen, de opmaak van het meerjarenplan,... Regelmatig organiseren we ook een 'verkiezingstalks' waarbij we jou helpen met jouw uitdagingen en plannen. Check de vormingskalender voor de exacte data. 

Mortier
Emily
Projectmedewerker recht op vrije tijd
03 375 23 40

Contacteer ons

Bataljong vzw
Ossenmarkt 3
2000 Antwerpen
03/821.06.06
info@bataljong.be

Volg Bataljong