fbpx Coronaproof aanbod | Bataljong Overslaan en naar de inhoud gaan

Coronaproof aanbod

Laatste update maandag 16/11/2020

Op deze pagina kan je steeds de meest recente updates terugvinden over de impact van corona op het aanbod van Bataljong.

Ook in coronatijden een volwaardig aanbod

Ook in coronatijden een volwaardig aanbod, dat is ons motto! Gelukkig is er nog steeds heel wat mogelijk binnen de COVID-19-maatregelen. Fysiek en/of digitaal, we laten je niet op je honger zitten! We staken heel ons aanbod in een coronaproof jasje. Voor onze grotere evenementen wil dat zeggen dat we op zoek gingen naar alternatieve manieren. Het zal er dus iets anders uitzien dan gewoonlijk maar met evenveel bevlogenheid gepland en georganiseerd. Kleinere vormingen of activiteiten proberen we als het veilig kan fysiek door te laten gaan. Deze winterperiode zal zo goed al alles echter digitaal doorgaan, de coronacijfers en de buitentemperatuur laten niet echt iets anders toe als je het aan ons vraagt.

Omdat we ons steeds aanpassen wanneer de maatregelen veranderen, en we bovendien al onze activiteiten zo veilig mogelijk willen organiseren kan het zijn dat de locatie en/of het tijdstip van je activiteit nog wijzigt. Check regelmatig de website, en we brengen je als deelnemer ruim op voorhand op de hoogte als er aanpassingen zijn!

Om ervoor te zorgen dat we jullie veilig kunnen ontvangen maakten we van elk aanbod een risicoanalyse op basis van onze coronagids. We baseerden deze gids op de coronagids voor sociaal-cultureel volwassenwerk en amateurkunsten en het basisprotocol cultuur.

Baeyens
Frauke
Coördinatie aanbod & Personeelscoach
03 821 06 02

Contacteer ons

Bataljong vzw
Ossenmarkt 3
2000 Antwerpen
03/821.06.06
info@bataljong.be

Volg Bataljong

Nieuwsbrief