fbpx Vrije tijd: ook voor jonge nieuwkomers? (online) | Bataljong Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrije tijd: ook voor jonge nieuwkomers? (online)

Online inspiratiemoment: 'Vrije tijd: ook voor jonge nieuwkomers?'

Bataljong en het Agentschap Integratie en Inburgering gaan vol voor een sterk beleid voor jonge inwoners, ongeacht hun achtergrond. Vrije tijd is een belangrijk onderdeel van dat sterk beleid en is voor kinderen en jongeren noodzakelijk om zich te kunnen ontplooien. Jonge nieuwkomers (jonge, meestal anderstalige vreemdelingen die nog niet zo lang in België zijn) nemen nog te weinig deel aan het vrijetijdsaanbod. Er is bovendien nog veel onwetendheid over deze doelgroep.

Samen met het Agentschap Integratie & Inburgering maakten we een online publicatie vol informatie en inspiratie rond het informeren en oriënteren van jonge nieuwkomers naar een passend vrijetijdsaanbod. Een nieuwe bron aan inspiratie om lokaal mee aan de slag te gaan! 

Op het programma

  • Voorstelling nieuwe info- en inspiratiebundel 
  • Praktijkvoorbeelden aan het woord
  • Aanbevelingen en inspiratie om lokaal aan de slag te gaan

Online webinar

Het inspiratiemoment is een online webinar. Om deel te nemen heb je computer met stabiele internetverbinding en geluid nodig. Door je in te schrijven reserveer je 1 van de plaatsen om deel te nemen. De plaatsen zijn beperkt, moest je uiteindelijk toch niet kunnen deelnemen, gelieve ons dan iets te laten weten. Dit webinar wordt niet opgenomen. Je kan het dus enkel live volgen, niet achteraf nog bekijken.

Praktisch

woensdag 28 oktober 2020
10u00 - 11u30
Online webinar
Schepenen van jeugd
Jeugdambtenaren
Prijs
Gratis
Dekkers
Joris
03 740 76 45

Contacteer ons

Bataljong vzw
Ossenmarkt 3
2000 Antwerpen
03/821.06.06
info@bataljong.be

Volg Bataljong

Nieuwsbrief