fbpx Verkiezingstalks met Bataljong | Bataljong Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkiezingstalks met Bataljong

Zit je in de knoop met jouw verkiezingsplannen? Heb je geen idee waar te beginnen of ben je op zoek naar een klankbord? Of wil je gewoon eens luisteren? Het kan allemaal!  

Wat mag je verwachten

Bel je graag in met een Bataljonger om op maat coaching te krijgen? Reserveer dan jouw halfuurtje. Of wil je meeluisteren naar de laatste trends en prangendste vragen? Kom dan naar de algemene round-up op het einde van de voormiddag (12u-12u45). 

Stel vragen over jouw Debattleplannen, stel ons jouw lobby Plan (het plan) voor, leg ons jouw nood of situatie voor,… en we gaan samen met jou op zoek naar antwoorden en/of bieden je een klankbord aan. Het kan echt over heel wat zaken gaan: communiceren met jongeren, informeren over de verkiezingen, lobbyen en omgaan met partijprogramma’s, het organiseren van en ondersteunen bij Debattle, omgevingsanalyses en memoranda,... 

Voor wie

Jeugdambtenaren die bezig zijn met verkiezingsplannen.  

Prijs

Gratis, enkel voor leden van Bataljong.  Inschrijven en een plekje reserveren is wel belangrijk.  

Waar en wanneer

De verkiezingstalks gaan online door, via Teams. Je kan een half uurtje coaching inboeken vanaf 9u30 en/of voor de algemene en plenaire round-up van 12u tot 12.45u. 

Praktisch

do 5 sep 24 vanaf 9:30-12:45
Jeugdambtenaren
Prijs
Gratis, enkel voor leden
Mortier
Emily
Projectmedewerker recht op vrije tijd
03 375 23 40

Contacteer ons

Bataljong vzw
Ossenmarkt 3
2000 Antwerpen
03/821.06.06
info@bataljong.be

Volg Bataljong