fbpx Starterscursus Merelbeke (geannuleerd) | Bataljong Overslaan en naar de inhoud gaan

Starterscursus Merelbeke (geannuleerd)

Helaas is de ingeschreven groep te klein om deze starterscursus te laten doorgaan. Daarom hebben we beslist om deze editie te annuleren. 
We verwijzen je graag door naar de starterscursus in Dworp in januari 2024. Kan je niet wachten? Je collega-jeugdambtenaren ontmoeten en je onderdompelen in het jeugdbeleid kan ook op onze regionale netwerkmomenten en natuurlijk ook op de vormings2daagse, ons jaarlijkse vormingshoogtepunt. 

 

Deze starterscursus maakt nieuwkomers wegwijs in de wereld van de jeugddienst. Je krijgt een goede kijk op de basisaspecten van werken in een gemeente, het lokale jeugd(werk)beleid, taken en profiel van een (jeugd)dienstmedewerker en het jeugdwerk- en jeugdbeleidslandschap in Vlaanderen. 

Wat mag je verwachten

  • We dompelen je twee dagen onder in de wondere wereld van het jeugdbeleid en de jeugdambtenaren. 
  • Na het volgen van deze opleiding heb je een goede kijk op de basisaspecten van werken in een gemeentelijke (jeugd)dienst en voel je je klaar om aan het avontuur te beginnen! 
  • Op het programma: (breed) jeugdbeleid, participatie, de jeugdraad, vrijetijdsaanbod, jeugdwerkondersteuning en jij als ambtenaar.

Voor wie

Voor wie nog maar pas werkzaam is bij een lokaal bestuur en die een opdracht heeft in het lokale beleid voor kinderen en jongeren: jeugdambtenaren, organisatoren van vrijetijdsaanbod, jeugdwerkondersteuners, verantwoordelijken voor de participatie van kinderen en jongeren, deskundigen jeugd,...

De starterscursus is exclusief voor leden van Bataljong.

Waar en wanneer

Maandag en dinsdag 25 en 26 september 2023.

Bergstraat 16
9820 Merelbeke

De cursus duurt twee dagen, inclusief avondprogramma en overnachting. 

Prijs

265 euro voor het volledige programma, inclusief maaltijden en overnachting (enkel toegankelijk voor leden van Bataljong).

Lees hier meer over onze prijzen en voorwaarden.

Praktisch

maandag 25 september 2023 - dinsdag 26 september 2023
09:30 - 16:00
Bergstraat 16
9820 Merelbeke
Jeugdambtenaren
Prijs
265 euro voor leden
Holvoet
Ilse
Vorming en procesbegeleiding
03 740 76 42

Contacteer ons

Bataljong vzw
Ossenmarkt 3
2000 Antwerpen
03/821.06.06
info@bataljong.be

Volg Bataljong