fbpx Bustour Jeugdinfrastructuur | Bataljong Overslaan en naar de inhoud gaan

Bustour Jeugdinfrastructuur

De wielen van de bus gaan rond en rond... En leiden ons naar inspirerende jeugdinfrastructuur.

In tijden van besparingen, energiecrisis en duurzaamheidsvraagstukken komen heel wat vragen naar boven rond infrastructuur in steden en gemeenten. Ben jij ook op zoek naar input rond hoe je het gedeeld gebruik van infrastructuur kan aanpakken? Wil je efficiënter gebruik maken van de infrastructuur in jouw gemeente? Op zoek naar inspiratie om je jeugdinfrastructuur creatief onder handen te nemen?  

Op donderdag 11 mei organiseert Bataljong twee bustours langs inspirerende plekken in Vlaanderen. Laat je bezielen om aan de slag te gaan in je eigen stad of gemeente.  

Waar?

De West-Vlaamse tour begint in site Zandberg in Brugge (Assebroek), gevolgd door Hooglede waar de site Zoeber nog in opbouw is, om te eindigen in het jeugdontmoetingscentrum De Lichting in Lichtervelde. 

In Limburg starten we in het jeugdlokaal Bakkerslaan in Hasselt en trekken we vervolgens naar de Lutgartsite in Beringen waarna de bus een laatste keer halt zal houden in Jeugdcentrum De Bilding in Bilzen.  

Voor wie?

Voor ambtenaren, schepenen en jeugdwerkers met een hart voor degelijke jeugdinfrastructuur. Neem dus zeker de jeugdwerker(s) uit je gemeente ook mee! 

Praktisch

Beide tours zullen bereikbaar zijn met het openbaar vervoer (mits een korte wandeling). De West-Vlaamse tour start nabij het station Brugge en eindigt in JOC De Lichting in Lichtervelde, van waaruit het 1 km stappen is naar het station Lichtervelde. De Limburgse tour start en eindigt nabij het station Hasselt. 

Vragen?

Aarzel niet om Lotte te contacteren: lotte.warlop@bataljong.be

Afgelopen

Praktisch

donderdag 11 mei 2023
09:30 - 16:30
Twee verschillende tours in West-Vlaanderen en Limburg langs verschillende gemeenten.
Schepenen van jeugd
Jeugdambtenaren
Prijs
€ 50 voor leden
€ 83 voor niet-leden
(lunch inbegrepen)
Warlop
Lotte
Regie vrije tijd en coördinatie BOA Zottegem
03 821 06 07

Contacteer ons

Bataljong vzw
Ossenmarkt 3
2000 Antwerpen
03/821.06.06
info@bataljong.be

Volg Bataljong

Nieuwsbrief