fbpx Vormingsmodule Overtuigend communiceren (geannuleerd) | Bataljong Overslaan en naar de inhoud gaan

Vormingsmodule Overtuigend communiceren (geannuleerd)

Helaas bleek de interesse in deze vormingsmodule te beperkt, waardoor we beslist hebben om deze te annuleren.
Heb je wel interesse in het onderwerp, dan verwijzen we jou graag door naar 'Overtuigen met stijl!', de vorming door Kristof Van Rossem op 25 september. Een aanrader! ​

 

Zit je al een tijdje te broeden op een manier om je boodschap overtuigend te brengen aan collega’s, diensthoofd of je gemeentebestuur? Deze vormingsmodule helpt je op weg. ​Je bouwt aan een sterk verhaal waarmee je je collega’s of bestuur kan overtuigen van jouw boodschap. We leggen extra focus op je mogelijke lobbystrategie richting verkiezingen 2024.

Voor wie

​Deze vormingsmodule is op jouw maat gemaakt als je op zoek bent naar manieren om anderen even enthousiast te krijgen over jouw idee als jij zelf bent. Om andere diensten te overtuigen van de waarde van participatie, of over de nood aan meer toegankelijk vrijetijdsaanbod.

Wat mag je verwachten

Je bouwt tijdens deze module op basis van een aantal modellen aan een sterk verhaal waarmee je je collega’s of bestuur kan overtuigen van jouw boodschap. Onder meer storytelling en omgaan met mogelijke twijfels van ons publiek komen aan bod.

We koppelen altijd terug naar onze eigen context van (breed) jeugdbeleid en laten ons ook inspireren door ervaringen van collega-jeugdambtenaren. We helpen je in je lobbystrategie naar aanloop van de verkiezingen 2024 en het nieuw meerjarenplan.

Waar en wanneer

  • Maandag 16 oktober 2023
  • Donderdag 9 november 2023
  • Maandag 20 november 2023

Locatie is nog te bepalen.

Prijs

318 euro voor leden, 352 euro voor niet-leden

Interesse? Aarzel niet om in te schrijven! Lees hier meer over onze prijzen en voorwaarden.

Er is een link met Plan het plan! De competenties die je in deze vormingsmodule opdoet kunnen je helpen om in te zetten tijdens jouw lobbystrategie in aanloop naar de verkiezingen en een sterk meerjarenplan.

Praktisch

ma 16 oktober | do 09 november | ma 20 november 2023
Nog te bepalen
Jeugdambtenaren
Prijs
318 euro voor leden
528 euro voor niet-leden
Nackaerts
Bieke
Regionale ondersteuning Limburg
03 821 06 09

Contacteer ons

Bataljong vzw
Ossenmarkt 3
2000 Antwerpen
03/821.06.06
info@bataljong.be

Volg Bataljong