fbpx Uitwisselen op woendag | Bataljong Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitwisselen op woendag

Home»Boost je kennis»Jonge nieuwkomers»»Uitwisselen op woendag

Woensdag = (uit)wisseldag!

Aangezien de nood voor een uitwisselingsmoment minder groot werd, zal dit moment niet langer plaatsvinden. Zit je toch nog met vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Emily (emily.mortier@bataljong.be)! 

Bataljong hield tijdens de eerste maanden van de vluchtelingencrisis naar aanleiding van het conflict in Oekraïne tweewekelijks op woensdag een online uitwisseluurtje. Je kon er terecht met jouw vragen of uitdagingen en samen werd er gezocht naar mogelijke oplossingen. 

Nu de vakantie op zijn einde loopt verlagen we de frequentie naar een maandelijks online moment op de laatste woensdag van de maand. Echter behouden we wel waar het om draait: mensen ontmoeten die net als jij bezig zijn met de vrijetijdskansen van (Oekraïense) jonge nieuwkomers. 

Op het programma was telkens ruimte vrijgehouden om een update te geven over wat er leeft omtrent het topic "vrije tijd voor jonge nieuwkomers", werd er telkens een goed voorbeeld voorgesteld en kon je zelf ook jouw eigen ervaringen of vragen delen met de groep. Deze momenten vormden ook een belangrijk aangrijpingspunt om ons verder aanbod mee op te baseren. 

Kon je niet aanwezig zijn? Geen probleem! Het verslag verschijnt hier ook telkens.

 

Vorige uitwisselwoensdagen

Bekijk hieronder het verslag van de vorige uitwisselwoensdag:

Mortier
Emily
Projectmedewerker recht op vrije tijd

Contacteer ons

Bataljong vzw
Ossenmarkt 3
2000 Antwerpen
03/821.06.06
info@bataljong.be

Volg Bataljong

Nieuwsbrief